2011-05-13
 21:42:18

haha oj vad duktigt jag updt, då..

HAHAHA, jag skrattar lite åt mig själv just nu, jag som LOVADE att updatera ofta..
jaja jag gör ett sista försök nu i alla fall!
Idag har jag varit på stan med Maja och elin.

Dagens ridtur:


Maddy på bilden. foto: maja barrdahl


stallet idag var verkligen underbart, jag kan verkligen inte sluta le!
Det började med att både Maddy&Dragon sprang gnäggandes mot mig så fort de såg mig, fatta att jag fånlog!
Maddy skulle vila idag, så tod in Dragon, Och red honom barbacka med det bettlösa tränset. När jag skulle rida från stallplanen ville han inte gå därifrån utan bockade, backade, & Småstegrade. Men sedan kom en annan förbi med sin ponny och då hängde jag efter. När jag kom upp från grusvägen gick den andra ponnyn åt motsatt håll, Han vägrade att gå åt ett annat håll en henne, Så jag hoppade av och gick en bit. Jag hoppade sedan upp och red en runda på 40 minuter, Helt själv. Han var helt UNDERBART pigg. Öronen pekade framåt hela tiden. När jag sedan tog en lång galopp så kändes det helt underbart, vi var ett, Den känslan, den är underbar!

Fy vad jag älskar mina ponnisar!



Dragon, bilden missvisar, han är inte så tjock.



Maddyfin!



2011-05-07
 11:41:27

ny blogg.

jag heter felicia, jag har ridit sen jag var 5 år på ridskola, men förra året slutate jag av två anledningar, den första var att mamma inte ville betala för riskolan när jag redan hade foderponny och för att jag inte tycker att ridlärnarna är duktiga, eller att de behandlar hästarna där bra, och för att det favoriserar, jag har haft 2 sommarhästar, & 2 foderponnys. Men det har varit nu det senaste året som jag har fått upp ögonen för trickträning, och NH (natual horsemanship) Fast det är väl inte riktigt NH det jag gör, jag tycker att NH är lite väl dominant... Jag kör mitt eget race helt enkelt, jag tror på hästteleportering, jag har själv lyckats. jag tycker att man ska lyssna på sin häst, de flesta är som blinda. hästarna har SÅ mycket att berätta. vissa ser hästar som maskiner, men de är individer precis som vi, de har känslor tankar o.s.v, visst de tänker inte precis som vi, men endå... jag skulel aldrig få för mig att sätta på ett skarpt bett på någon häst, 
Jag bor i Växjö & har en Häst på foder som Heter Dragon. Han är korsning, & impt. från Tyskland. Han är född 04. Han åker hem i juni.. Jag har en egen ponny som jag bara har haft i några veckor som heter Diary of a mad man, men han kallas Maddy. född 99, imp.england. På bilddagboken(Dayviews.se) heter jag fffelicia-a för er som undrar, Jag har också en privat bdb som heter felimadd.. På fritiden är jag i stallet :d & jag har svårt för att inte bombadera med smilisar i ett inlägg (a) Jag har tidigare haft en foderponny som var helt underbar. Av olika skäl så kunde vi tyvvär inte ha kvar Blixten. Slänger in lite bilder på honom också! :)




Blixten, min förra foderponny, (islandshäst)




ja nu har jag alltså en ny blogg, jag har haft en del andra bloggar innan. men de har varit rätt tråkiga.
detta är främst en hästblogg. anledningen till varför bloggen heter aaber är att jag letade efter gamla ord, & Så hittade jag ordet aber som betyder oväntat hinder. Men Aber var upptaget så jag fick heta Aaber i stället :) Ordet stämmer så bra överrens med livet, med mitt liv i alla fall, Det finns fler oväntade hinder än vad man kan tro.
 


Dragon.

Datorn har lite ryck så jag slänger in fler bilder senare idag.



// Felicia
2011-05-07
 11:23:30

Välkommen till min nya blogg!